Bułki wieloziarniste bez dodatku cukrów bezglutenowe 140 g BEZGLUTEN
Bułki wieloziarniste bez dodatku cukrów bezglutenowe 140 g BEZGLUTEN
Bułki wieloziarniste bez dodatku cukrów bezglutenowe 140 g BEZGLUTEN
Bułki wieloziarniste bez dodatku cukrów bezglutenowe 140 g BEZGLUTEN
Bułki wieloziarniste bez dodatku cukrów bezglutenowe 140 g BEZGLUTEN
Bułki wieloziarniste bez dodatku cukrów bezglutenowe 140 g BEZGLUTEN
Bułki wieloziarniste bez dodatku cukrów bezglutenowe 140 g BEZGLUTEN
Bułki wieloziarniste bez dodatku cukrów bezglutenowe 140 g BEZGLUTEN

Bułki wieloziarniste bez dodatku cukrów bezglutenowe 140 g

Nr katalogowy: B16
EAN: 5906720579381

Bułki wieloziarniste bez dodatku cukrów bezglutenowe 140g- pyszne, pełne ziaren pieczywo, które łączy w sobie naturalne składniki i wartości odżywcze. Dzięki bogatej kombinacji nasion są źródłem błonnika oraz zdrowych tłuszczy, jednocześnie nie zawierając glutenu ani cukru.

Idealne na śniadanie, do kanapek lub jako dodatek do sałatek i zup. Te bułki to świetna opcja dla osób z celiakią, nietolerancją glutenu oraz tych, którzy chcą ograniczyć spożycie cukrów w diecie.

Zaloguj się, aby zobaczyć cenę oraz móc złożyć zamówienie.
Bezglutenowe bułki wieloziarniste 140 g to praktyczna propozycja dla klientów poszukujących zdrowszej alternatywy dla tradycyjnego pieczywa. Bez dodatku cukrów, z wysoką zawartością błonnika – odpowiednie dla osób z nietolerancją glutenu oraz dla wegan.

Zdrowa alternatywa dla klasycznych wypieków!

Bułki wieloziarniste bez dodatku cukrów bezglutenowe 140 g oferowane przez Bezgluten to doskonały wybór dla osób poszukujących zdrowszej alternatywy dla tradycyjnych wypieków. Dzięki starannie wyselekcjonowanym składnikom, takim jak skrobie kukurydziana i ryżowa, oraz ziarna siemienia lnianego, sezamu i słonecznika, produkt ten nie tylko zaspokaja głód, ale również dostarcza wartościowych składników odżywczych. Wysoka zawartość błonnika (9,0 g na 100 g) wspomaga prawidłowe funkcjonowanie układu trawiennego, a niska zawartość nasyconych kwasów tłuszczowych przyczynia się do utrzymania zdrowego poziomu cholesterolu. W porównaniu do tradycyjnych wypieków, które często zawierają cukry i gluten, Bułki wieloziarniste bez dodatku cukrów bezglutenowe 140 g są doskonałym rozwiązaniem dla osób z nietolerancją glutenu oraz wegan.
Składniki: skrobie (kukurydziana, ryżowa), woda, ziarna (siemienia lnianego 11%, sezamu 6,6%, słonecznika 4,6%), mąki (ryżowa, kukurydziana), olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza, guma guar; błonniki: z korzenia cykorii, babki jajowatej; drożdże, sól, ekstrakt jabłkowy.
ZAWIERA NATURALNIE WYSTĘPUJĄCE CUKRY.
Odpowiednie dla osób nietolerujących glutenu. Odpowiedni dla wegan.
 
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 1402 kJ/335 kcal
Tłuszcz: 15 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g
Węglowodany: 39 g
tym cukry: 0,5 g
Błonnik: 9,0 g
Białko: 6,6 g
Sól: 1,02 g
Masa netto: 140 g
Opakowanie zbiorcze 12szt.
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Zalecane do podgrzania: temperatura 200 stopni przez okres 5 minut

Specyfikacja produktu B16

  • SKŁAD: BEZ GLUTENU
    BEZ JAJ
    BEZ MLEKA
    BEZ OLEJU PALMOWEGO
    BEZ SKROBI PSZENNEJ