Ciasto drożdżowe w proszku bezglutenowe 200 g Celiko

Ciasto drożdżowe w proszku bezglutenowe 200 g Celiko

Nr katalogowy: L24
EAN: 5900038001022

Ciasto drożdżowe bezglutenowe Celiko – gotowa mieszanka do wypieków. Stwórz puszyste, pachnące ciasto drożdżowe w kilka chwil. Bez glutenu, z miłości do smaku!

Zaloguj się, aby zobaczyć cenę oraz móc złożyć zamówienie.
Zapach domowego wypieku bez wyrzeczeń!
Z mieszanką na ciasto drożdżowe Celiko stworzysz puszyste, lekkie i pyszne wypieki – bez glutenu i bez stresu. Idealne na drożdżówki, babki czy klasyczne ciasto z owocami.
Składniki: mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, glukoza, drożdże suszone (3 %), sól.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1507 kJ /360 kcal
Tłuszcz: 0,6 g 
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 83 g
w tym cukry: 5 g
Białko: 4,2 g
Sól: 0,25 g
Masa netto: 200 g
Opakowanie zbiorcze 12szt
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Specyfikacja produktu L24

  • SKŁAD: BEZ GLUTENU
    DLA WEGAN