Nie znalazłeś produktu?
ZapytajCiasto biszkoptowe w proszku bezglutenowe 200 g Celiko
Nr katalogowy:
L25
EAN:
5900038001046
Biszkopt bezglutenowy Celiko – gotowa mieszanka do pieczenia lekkiego, puszystego ciasta. Idealny do tortów i deserów. Sprawdź i upiecz perfekcyjny biszkopt!
Lekkość, którą pokochasz od pierwszego kęsa!
Z gotową mieszanką od Celiko przygotujesz idealny, puszysty biszkopt bez glutenu – idealny do tortów, ciast z owocami czy rolady. Niezawodny efekt i smak, który zawsze się udaje!
Z gotową mieszanką od Celiko przygotujesz idealny, puszysty biszkopt bez glutenu – idealny do tortów, ciast z owocami czy rolady. Niezawodny efekt i smak, który zawsze się udaje!
Składniki: skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, cukier.
Może zawierać: soję, mleko i ich produkty pochodne.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1526 kJ / 365 kcal
Tłuszcz: 0,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g
Węglowodany: 89 g
w tym cukry: 32 g
Białko: 0 g
Sól: 0,01 g
Masa netto: 200 g
Opakowanie zbiorcze 12szt
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Specyfikacja produktu L25
-
SKŁAD:
BEZ GLUTENU
DLA WEGAN