Ciasto biszkoptowe w proszku bezglutenowe 200 g Celiko

Ciasto biszkoptowe w proszku bezglutenowe 200 g Celiko

Nr katalogowy: L25
EAN: 5900038001046

Biszkopt bezglutenowy Celiko – gotowa mieszanka do pieczenia lekkiego, puszystego ciasta. Idealny do tortów i deserów. Sprawdź i upiecz perfekcyjny biszkopt!

Zaloguj się, aby zobaczyć cenę oraz móc złożyć zamówienie.
Lekkość, którą pokochasz od pierwszego kęsa!
Z gotową mieszanką od Celiko przygotujesz idealny, puszysty biszkopt bez glutenu – idealny do tortów, ciast z owocami czy rolady. Niezawodny efekt i smak, który zawsze się udaje!
Składniki: skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, cukier.
Może zawierać: sojęmleko i ich produkty pochodne.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1526 kJ / 365 kcal
Tłuszcz: 0,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g
Węglowodany: 89 g
w tym cukry: 32 g
Białko: 0 g
Sól: 0,01 g
 
Masa netto: 200 g
Opakowanie zbiorcze 12szt
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Specyfikacja produktu L25

  • SKŁAD: BEZ GLUTENU
    DLA WEGAN