Ciasto kruche w proszku bezglutenowe 200 g Celiko

Ciasto kruche w proszku bezglutenowe 200 g Celiko

Nr katalogowy: L26
EAN: 5900038001039

Kruche ciasto bezglutenowe Celiko – mieszanka idealna do tart, ciasteczek i szarlotek. Chrupiąca baza bez glutenu, gotowa w kilka chwil. 

Zaloguj się, aby zobaczyć cenę oraz móc złożyć zamówienie.

Ciasto kruche Celiko to gotowa mieszanka, dzięki której z łatwością przygotujesz ulubione wypieki – od tart i ciasteczek po klasyczne szarlotki. Idealne połączenie kruchości i delikatności, stworzone z myślą o osobach unikających glutenu.

Składniki: skrobia ziemniaczana, cukier, mąka ryżowa, regulator kwasowości: difosforany, substancja spulchniająca: węglany sodu, sól.

Może zawierać sojęmleko i ich pochodne.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1515 kJ / 362 kcal
Tłuszcz: 0,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g
Węglowodany: 87 g
w tym cukry: 26 g
Białko: 1,7 g
Sól: 0,7 g
 
Masa netto: 200 g
Opakowanie zbiorcze 12szt

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Specyfikacja produktu L26

  • SKŁAD: BEZ GLUTENU
    DLA WEGAN