FRUPP - liofilizowany baton TRUSKAWKOWY bezglutenowy 10g Celiko

FRUPP - liofilizowany baton TRUSKAWKOWY bezglutenowy 10g Celiko

Nr katalogowy: L4
EAN: 5900038003040

FRUP BATON OWOCOWY TRUSKAWKOWY BEZGLUTENOWY

Zaloguj się, aby zobaczyć cenę oraz móc złożyć zamówienie.
Liofilizowany baton truskawkowy. Pyszna i zdrowa przekąska, będąca alternatywą dla wysokokalorycznych słodyczy
Składniki: truskawka (26%), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), inulina, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. 
Odpowiednie dla osób nietolerujących glutenu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1401 kJ /334 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,1 g
Węglowodany: 63 g
w tym cukry: 41  g
Błonnik: 31  g
Białko: 2,1 g
Sól: 0,02g
 
Masa netto: 10 g
Opakowanie zbiorcze 10szt
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Specyfikacja produktu L4

  • SKŁAD: BEZ GLUTENU
    BEZ JAJ
    BEZ SKROBI PSZENNEJ