Dodatki do pieczenia

Ciasta i inne słodkie desery, swój aromat, smak oraz konsystencję bardzo często zawdzięczają małym dodatkom do pieczenia. Ich rola w procesie wypiekania jest w zasadzie nieoceniona, a ciężko znaleźć w sklepach wersje bezglutenowych dodatków do pieczenia. My natomiast takimi dysponujemy, gdyż wiemy, że często ulegają one zanieczyszczeniu glutenem podczas procesu ich produkcji. Dla osób chorych na celiakie jest to błąd absolutnie nie do przyjęcia, dlatego jako producent żywności bezglutenowej dokładamy wszelkich starań, aby bezglutenowy proszek do pieczenia czy drożdże suszone były w 100% pewne i nie miały styczności z artykułami glutenowymi. Dzięki takiej ofercie umożliwiamy klientom przygotowanie smacznego, puszystego ciasta bez glutenu od początku do końca.

 

Kulinarne inspiracje

bezglutenowe przepisy

Zobacz artykuły

Zamknij
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.