Bezglutenowy omlet na słodko

Przepis zdobył wyróżnienie w konkursie "Bezglutenowa śniadaniówka"

Autorka:  Ania z Zabrza

Składniki:

1 Jajko
2 łyżki płatków owsianych bezglutenowych marki Bezgluten
100ml mleka
masło
dowolne dodatki: dżem, miód, masło orzechowe, owoce itp.

Przepis zdobył wyróżnienie w konkursie "Bezglutenowa śniadaniówka"

Autorka:  Ania z Zabrza

Przygotowanie

Wszystkie składniki mieszamy i rozdrabniamy za pomocą blendera. Patelnię rozgrzewamy i smarujemy odrobiną masła. Zblendowaną masę wylewamy na patelnię. Smażymy przez kilka minut pod przykryciem z każdej strony. Gotowego omleta podajemy z ulubionymi dodatkami.

Zamknij
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.