Bezglutenowy omlet na słodko

Przepis zdobył wyróżnienie w konkursie "Bezglutenowa śniadaniówka"

Autorka:  Ania z Zabrza

Składniki:

1 Jajko
2 łyżki płatków owsianych bezglutenowych BEZGLUTEN
100ml mleka
masło
dowolne dodatki: dżem, miód, masło orzechowe, owoce itp.

Przepis zdobył wyróżnienie w konkursie "Bezglutenowa śniadaniówka"

Autorka:  Ania z Zabrza

Przygotowanie

Wszystkie składniki mieszamy i rozdrabniamy za pomocą blendera. Patelnię rozgrzewamy i smarujemy odrobiną masła. Zblendowaną masę wylewamy na patelnię. Smażymy przez kilka minut pod przykryciem z każdej strony. Gotowego omleta podajemy z ulubionymi dodatkami.

As a trustworthy replica watches manufacturer, we have won the support of other countries and aware of the urgent needs of our customers, we ensure high logistics standards and make every effort to ensure that deliveries reach every destination on time.
Zamknij
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.