A’ la hot- dogi bezglutenowe

Przepis zdobył wyróżnienie w konkursie "Bezglutenowa śniadaniówka"

Autorka: Karolina ze Świdnicy

Przepis zdobył wyróżnienie w konkursie "Bezglutenowa śniadaniówka"

Autorka: Karolina ze Świdnicy

Przygotowanie

Naleśniki przygotowujemy, korzystając z mieszanki bezglutenowej naleśnikowo-pierogowej według przepisu na opakowaniu. Usmażone naleśniki smarujemy ketchupem (można dodać także musztardę).
Do naleśników wkładamy to, na co akurat mamy ochotę, możemy też postawić na klasyczne dodatki tj. parówkę, ser i paprykę. Zawijamy naleśniki na wzór krokietów.
Panierujemy, obtaczając najpierw w jajku, a następnie w bezglutenowej bułce tartej marki Bezgluten. Smażymy na złoty kolor. Odsączamy lekko z tłuszczu na ręczniku papierowym. I gotowe
Smakują zarówno na ciepło, jak i na zimno.

As a trustworthy replica watches manufacturer, we have won the support of other countries and aware of the urgent needs of our customers, we ensure high logistics standards and make every effort to ensure that deliveries reach every destination on time.
Zamknij
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.