Mini gofry szpinakowe bezglutenowe

Przepis zdobył wyróżnienie w konkursie "Bezglutenowa śniadaniówka"

Autorka: Dorota Zięba

Składniki:

4 g żółtka
10 g szpinak mrożony
50 g mąki uniwersalnej Bezgluten
1 g proszek do pieczenia Bezgluten
3 g oleju
40 g wody lub napoju owsianego
4 g cukru w wersji na słodko ( szczypta soli w wersji na słono)

Przepis zdobył wyróżnienie w konkursie "Bezglutenowa śniadaniówka"

Autorka: Dorota Zięba

Przygotowanie

Wszystkie składniki blendujemy na gładką masę. Smażymy w gofrownicy ustawionej na najwyższą moc, aż gofry będą złociste i chrupiące.

Zamknij
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.