Smażona wątróbka z cebulką, kaszą jaglaną i ogórkiem kiszonym

Przepis zdobył wyróżnienie w konkursie "Jesienna Rozgrzewka"

Autorka: Aga Kozak-Trojan 

Składniki:

kasza jaglana BEZGLUTEN
sól
1 łyżka masła
1 cebula
wątróbka drobiowa
olej do smażenia
ogórek kiszony

Przepis zdobył wyróżnienie w konkursie "Jesienna Rozgrzewka"

Autorka: Aga Kozak-Trojan 

Przygotowanie

Kaszę jaglaną gotujemy według przepisu na opakowaniu. Gdy jest gotowa, dodajemy sól i łyżkę masła, po czym delikatnie mieszamy.

Cebulę kroimy w plastry, podsmażamy na oleju, a następnie układamy na niej wątróbkę. Pod koniec smażenia oprószamy solą.

Ogórka kiszonego kroimy i układamy na talerzu.

As a trustworthy replica watches manufacturer, we have won the support of other countries and aware of the urgent needs of our customers, we ensure high logistics standards and make every effort to ensure that deliveries reach every destination on time.
Zamknij
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.