Bezglutenowa pizza z warzywami - przepis

20 min.
Czas
przygotowania
3
ilość
porcji
łatwe
Skala
trudności

Składniki:

 

Składniki na 3 pizze:

  • 1 opakowanie bezglutenowych spodów do pizzy
  • 1 młoda cebula
  • 1/3 czerwonej papryki
  • 1/3 żółtej papryki
  • 1/3 pomarańczowej papryki
  • Sos pomidorowy
  • 3 garście tartej mozarelli
  • Szczypta oregano suszonego BEZGLUTEN

 

20 min.
Czas
przygotowania
3
ilość
porcji
łatwe
Skala
trudności

Przygotowanie

Cebulę kroimy w pół talarki, papryki w cienkie paski. Gotowe spody do pizzy smarujemy obficie sosem pomidorowym i posypujemy sporą warstwą sera. Na wierzchu układamy różnokolorowe papryki, cebulę oraz posypujemy oregano. Całość zapiekamy 15 minut w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni (bez termoobiegu).
Smacznego!

Zobacz inne przepisy

Zobacz artykuły

As a trustworthy replica watches manufacturer, we have won the support of other countries and aware of the urgent needs of our customers, we ensure high logistics standards and make every effort to ensure that deliveries reach every destination on time.
Zamknij
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.