Przepis na bezglutenowy chleb z ziarnami

Składniki:

 

Dodatkowo:

  • 1 jajko
  • Dowolne ziarna np. słonecznika, dyni itp

Przygotowanie

Wszystkie składniki wrzucamy do malaksera i mieszamy do momentu uzyskania jednolitej masy, a następnie przekładamy do formy. Po ok. 30 minutach, kiedy chleb wyrośnie, smarujemy go roztrzepanym jajkiem i obsypujemy ziarnami. Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 200 stopni na ok. 30-40 minut.
Smacznego!

Zobacz inne przepisy

Zobacz artykuły

As a trustworthy replica watches manufacturer, we have won the support of other countries and aware of the urgent needs of our customers, we ensure high logistics standards and make every effort to ensure that deliveries reach every destination on time.
Zamknij
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.