Paluchy z ciasta francuskiego z kminkiem

15 min.
Czas
przygotowania
3-4
ilość
porcji
łatwe
Skala
trudności

Składniki:

 

Składniki dla 3-4 osób:

  • 1 opakowanie ciasta francuskiego bezglutenowego
  • Kilka łyżek kminku

15 min.
Czas
przygotowania
3-4
ilość
porcji
łatwe
Skala
trudności

Przygotowanie

Ciasto francuskie wkładamy na 10 minut do zamrażarki. Każdy kawałek tniemy na wąskie paski (½ cm), a następnie zwijamy spiralnie. Całość posypujemy obficie kminkiem i wkładamy na 15 minut do piekarnika rozgrzanego do 200 stopni. Jemy na gorąco lub po wystudzeniu – na zimno. Smacznego!

 

 

Zobacz inne przepisy

Zobacz artykuły

As a trustworthy replica watches manufacturer, we have won the support of other countries and aware of the urgent needs of our customers, we ensure high logistics standards and make every effort to ensure that deliveries reach every destination on time.
Zamknij
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.