Przepis na babkę kakaową bezglutenową (bez mleka, bez jaj)

Przygotowanie

Wszystkie składniki sypkie należy wsypać do naczynia, dobrze wymieszać, a następnie dodać do nich wodę, olej i dokładnie zmiksować na jednolitą masę. Powstałą masę wylać do wąskiej, niedużej formy wyłożonej papierem do pieczenia. Włożyć do nagrzanego piekarnika i piec około 40-45 minut w temperaturze 180 stopni C. Gotową, ostudzoną babkę można na wierzchu posypać cukrem pudrem.

Zobacz inne przepisy

Zobacz artykuły

As a trustworthy replica watches manufacturer, we have won the support of other countries and aware of the urgent needs of our customers, we ensure high logistics standards and make every effort to ensure that deliveries reach every destination on time.
Zamknij
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.