Bezglutenowy filet z mintaja w panierce - przepis

25 min.
Czas
przygotowania
2-4
ilość
porcji
łatwe
Skala
trudności

Przygotowanie

Mąkę i bułkę tartą wsypujemy do dwóch, oddzielnych, głębokich talerzy. Zamiennik jajka przygotowujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu i wlewamy do kolejnego talerza. Kostki rybne skrapiamy cytryną, posypujemy solą i pieprzem i obtaczamy kolejno w mące, zamienniku jajka i bułce tartej. Smażymy na dobrze rozgrzanym oleju z obu stron przez ok. 10-15 minut.
Przed podaniem rybę odsączamy z tłuszczu na ręczniku papierowym. Podajemy z roszponką. Smacznego!

 

 

Zobacz inne przepisy

Zobacz artykuły

As a trustworthy replica watches manufacturer, we have won the support of other countries and aware of the urgent needs of our customers, we ensure high logistics standards and make every effort to ensure that deliveries reach every destination on time.
Zamknij
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.