Kisiel z mąki ryżowej

5 min.
Czas
przygotowania
3-4
ilość
porcji
łatwe
Skala
trudności

Składniki:

 

5 min.
Czas
przygotowania
3-4
ilość
porcji
łatwe
Skala
trudności

Przygotowanie

Maliny zagotowujemy z wodą i cukrem, a następnie blendujemy. Dodajemy mąkę ryżową, intensywnie mieszamy i gotujemy jeszcze minutę, aż zgęstnieje.
Gotowy kisiel przelewamy do pucharków i wkładamy do lodówki na ok. 1h lub jemy na ciepło.
Smacznego!

Zobacz inne przepisy

Zobacz artykuły

As a trustworthy replica watches manufacturer, we have won the support of other countries and aware of the urgent needs of our customers, we ensure high logistics standards and make every effort to ensure that deliveries reach every destination on time.
Zamknij
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.